Vi älskar det vi gör.

Vi var från början ett renordlat plåtbearbetningsföretag men har utvecklats till en mer komplett leverantör med tjänster inom utveckling, tillverkning, inköp och logistik med hela värdekedjan i fokus.

Men i egentligen handlar det om att lösa problem. En viktig del är att vara frågvis, intresserad, nyfiken för att förstå våra kunders produkter och utmaningar. Helt enkelt se utanför plåten.

Vi utvecklar oss genom att hitta nya lösningar på gamla problem som våra kunder utmanar oss med. Vi ser inte problemen som ett problem, utan som en möjlighet att utveckla vårt erbjudande.

Välkommen med din utmaning >>

Scrolla ner

Konstruktion & utveckling

Vi gillar utmaningar.

En stor del av tillverkningskostnaden skapas tidigt i konstruktionen av produkten.

Att konstruera rätt från början har avgörande betydelse för att produkten ska uppfylla kraven till rätt kostnad. Det handlar om material, olika plåtkvaliteter och tillverkningsmetoder. Automatisering kontra manuell tillverkning.

Genom att involvera oss tidigt i processen får du tillgång till vår kompetens och erfarenhet. Snabbhet och effektivitet i produktutvecklingen är avgörande framgångsfaktorer. Vi vet vad som driver kostnader och vad man bör tänka på. Vi kan ta ansvar för delar av era utvecklingsprojekt under er ledning.

Många av våra kunder har hög egen kompetens inom plåtkonstruktion och bearbetning men använder oss som bollplank för att testa sina ideér och koncept.

Tunnplåtsbearbetning

Vi kan tunnplåt.

Vi är en av Nordens ledande tillverkare av tunnplåtsdetaljer och kan erbjuda kundanpassade plåtdetaljer med mycket hög precision.

Vi har en toppmodern maskinpark för bearbetning av små, stora och avancerade tunnplåtsartiklar. Hög automationsgrad och flexibelitet gör oss mycket konkurrenskraftiga i både låg,- och högvolymtillverkning. Våra kunder finns idag inom de flesta branscher och har gett oss erfarenheter av olika typer av kundkrav.

Mer om våra tillverkningsprocesser >>

Inköp & logistik

 

Vi håller dina löften.

För att kunna vara en leverantör i toppklass erbjuder vi logistiklösningar från råmaterial till färdigmonterade produkter.

Beroende era krav väljer vi den mest effektiva lösningen som är tillgänglig för att säkerställa korta ledtider till lägsta möjliga kostnad för er. Vi kan även ta ansvar för er reservdelshantering.

Vi har lång erfarenhet av att stödja våra kunder i deras strategiska inköpsarbete. Här får man nytta av vårt lokala och globala inköpsnätverk för att optimera rätt kostnad till rätt kvalitet. Inte nog med detta så sparar ni tid och pengar om vi kan driva inköpet åt er.

Testa oss!